درباره ما

هدف ما

توسعه صادرات زعفران، مصرف بهینه آب در کشاورزی و مشارکت کشاورزان در فروش مستقیم

کاری که می‌کنیم

ارائه محصولات پس از انجام آزمایشات فنی، بهداشتی، سیب سلامت و نشان استاندارد

سابقه ما

شرکت گیلدا زعفران آیریک در سال 1390 تاسیس شد و در سال 1399 با نام تجاری Radiant آغاز به‌کار کرد.

شرکت گیلدا زعفران آیریک به شماره ثبت ۴۵۲ و شناسه ملی ۱۴۰۰۰۰۸۲۶۴۳، فعالیت خود را در آبان سال ۱۳۹۰ با درجه‌بندی، بسته‌بندی و فرآوری زعفران در بهترین مزارع زعفران خراسان رضوی، منطقه تربت حیدریه قطب زعفران جهان، با نام تجاری Radiant به معنی (تابان، درخشنده، شاد، باطراوت) با هدف توسعه کارآفرینی و اشتغال‌زایی روستایی، توسعه صادرات زعفران، جلوگیری از مهاجرت جوانان، مصرف بهینه آب کشاورزی و همکاری و مشارکت کشاورزان زحمت‌کش در فروش مستقیم (حذف واسطه‌ها) آغاز کرد.

با کیفیت‌ترین، خالص‌ترین و مرغوب‌ترین زعفران تولید‌شده توسط گیلدا زعفران آیریک توسط کشاورزان زحمت‌کش و گرامی که در تماس مستقیم با شرکت هستند تامین می‌شود. زمین‌های زراعی سطح زیرکشت زعفران آن‌ها در محدوده استقرار شرکت حدود ۲۵۰۰ هکتار با میانگین برداشت ۴ کیلو در هر هکتار و برداشت سالیانه ۱۰۰۰۰ هزار کیلو زعفران خشک می‌باشد که باعث اشتغال‌زایی مستقیم ۶۵۰۰ نفر در فصل برداشت است. گیلدا زعفران آیریک در محل شرکت با رعایت دقیق و کامل کلیه دستورالعمل‌های بهداشتی گل آبی زعفران فرآوری و پَر کرده و کلاله (ریشه) به دست آمده از زعفران را در کم‌ترین زمان ممکن با دستگاه‌های خشک‌کن کاملا مجهز و تمام اتوماتیک و صنعتی خشک کرده و در نایلون‌های مخصوص پلمپ می‌کند تا رنگ و عطر و کیفیت زعفران به صورت ۱۰۰ درصد طبیعی حفظ شودو گیلدا زعفران آیریک بر تمامی مراحل ذکر شده نظارت مستقیم و با وسواس فراوان دارد.
همچنین گیلدا زعفران آیریک آمادگی خود را برای مشاوره و ارائه زعفران در بسته‌بندی‌های یک گرمی، دو گرمی، سه گرمی و یک مثقالی، ۵۰ تا ۱۰۰ گرمی، ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ گرمی در ظروف خاتم، ظروف کریستالی آذین، پک‌های مخمل و ترمه‌دار با هاوان و قوری برای هدیه به سازمان‌ها ،میهمانان و گردشگران خارجی اعلام می‌دارد.
محصولات گیلدا زعفران آیریک پس از انجام آزمایشات فنی، بهداشتی، سیب سلامت و نشان استاندارد آماده ارائه به هموطنان و خانواده‌های عزیز ایرانی و صادرات به دیگر کشورها می‌باشد.

رسالت گیلدا زعفران آیریک به هم وطنان گرامی
۱- ارائه زعفران ارگانیک با آموزش کشاورزان زحمت‌کش در استفاده از کود حیوانی به جای کود شیمیایی و جایگزینی وجین علف‌ها به جای علف‌کش‌های شمیایی و استفاده کردن آب سد در آبیاری زمین‌ها به لحاظ املاح طبیعی و فراوان در زمین‌های زیر‌دست سد و آموزش فرآوری و خشک‌کردن زعفران با دستگاه‌های خشک‌کن
۲- صادرات زعفران به دیگر کشورها با بسته‌بندی‌های شیک و جلوگیری از صادرات فله‌ای و خام‌فروشی زعفران
این دو امر محقق نخواهد شد جز با همراهی شما سروران گرامی